Prentenboek: de Bremer Stadsmuzikanten

Ik houd van prenteboeken. Mijn kindjes gelukkig ook. Ze zijn rustig, kunnen uren aan tafel knutselen (nou ja, Yuren nog niet natuurlijk) of boekjes lezen op de bank. Met mij. Ik lees al voor vanaf dat ze een maand of 3 zijn. Vooral omdat ik er zelf zo van geniet. Het liefst lees ik voor uit mooie prentenboeken. Die zijn er zoveel! En er blijven maar nieuwe komen. Creatieve wondertjes zijn het vaak. Laatst kwam ik op het spoor van een prentenboek geïnspireerd door behangdieren: de Bremer Stadsmuzikanten. Dit prentenboek, geschreven door Inke Heiland (bekend van de behangdieren) en uitgegeven door Uitgeverij David en Goliat ziet er helemaal hip uit. Het is een spannend verhaal, een sprookje van Grimm op bijzondere wijze vormgegeven. Ik heb het al een aantal keren voorgelezen hier thuis, mijn dochter smult van het verhaal en de prachtige tekeningen! En ikzelf ook, die behangdieren zijn echt leuk in zo’n boekje. Net even anders dan anders, wat stoerder.

Wil jij dit leuke prentenboek van Inke Heiland winnen? Ik mag namens David en Goliat 1 exemplaar weggeven. Daar moet je natuurlijk wel iets voor doen. Laat ons via dit formulier weten wat de prijs is van dit boekje en uit de goede inzendingen kiezen wij een winnaar. Deze actie loopt tot 22 januari 2011.

Vorig artikelBabyfoon met beeldscherm
Volgend artikelUilen kalender
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in