Little Lady Tea Party

Wij hebben hier het feestgedruis net weer gehad, maar voor wie nog een kinderfeestje voor te bereiden heeft kan ik het boek Little Lady Tea Party aanraden. Ik kreeg een exemplaar om in te zien en heb me, samen met mijn dochter, verlekkerd aan de overheerlijke cupcakes en de vrolijke feestkleuren. Little Lady Tea Party is geïnspireerd op een traditionele Engelse tea party, maar dan in een creatief en kleurrijk jasje, met een knipoog naar lekker kitsch, speciaal voor de grote en kleine dames en prinsessen van nu. Decoraties en hapjes met zuurstokroze details, uitbundige bloemen en prachtig uitgedoste barbiepoppen. Als extraatje zit er een leuk stickervel bij, om bijvoorbeeld uitnodigingen mee te versieren, en achterin zijn een aantal pagina’s met handige sjablonen opgenomen. Leg ze op het kopieerapparaat om ze in gewenst formaat aan een slinger aan de muur of boven de theetafel te hangen! Binnenkort komt er trouwens een 2e kinderfeestboekje uit, namelijk Tropical Garden Party.

Namens Rashida Goedemans-Raveles, schrijfster van die leuke en overheerlijke boekje, mag ik 3 exemplaren weggeven! Wij willen graag weten wat de prijs is van dit leuke boekje. Geef dat door via dit formulier en wie weet kun jij straks dit boekje per post in ontvangst nemen! Deze actie loopt tot 26 maart 2011.

Vorig artikelZoet & Zo Challenge
Volgend artikelExpresso
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in