Prinsesjes cakemix met Koningsdag toppers

cupcakes koningsdagKoningsdag komt er aan. Ik hou er van om aan te sluiten bij de thema’s die in het jaar voorbij komen en daar de kinderen bij betrekken. Eigenlijk horen bij Koningsdag traditioneel oranje tompoucen natuurlijk. Het liefst van de bakker, met van die echte gele bakkersroom. Maar, met de kinderen vind ik deze Prinsesjes Cakemix met Koningsdag toppers nòg leuker! Je hoeft alleen maar water toe te voegen en je maakt in een handomdraai ongeveer 5 heerlijke CUPcakes of MUGcakes. De oranje topping zit er gratis bij en is natuurlijk ideaal om het oranje-gevoel te vergroten!

inhoud cupcakes cupkes prinsesjes cake

Cupkes liet bovendien leuke stickertjes ontwerpen om Koningsdag caketoppers van te maken. Even op een prikkertje plakken, prikkertjes in de cakejes en hoppa, je hebt meteen een leuke manier om ze te serveren. Laat de kinderen, ter verhoging van de feestvreugde, hun oranje-outfit aantrekken, of de prinsessenjurken als ze nog wat jonger zijn, want roze en tutu’s zijn natuurlijk veel leuker als je 5 jaar of jonger bent. Knutsel een kroontje van goud papier, kroontje op, oranje limonadesiroop inschenken en aan tafel!

Ik heb zelf de etagere van Cupkes. Die is prachtig, met en ballerina er op, maar die kun je voor Koningsdag natuurlijk ook heel goed met oranje crêpe-papier of oranje stof bekleden. Of goud!

De Prinsesjes cupcake-mix is te koop via Cupkes voor maar €5,95. De oranje topping èn de Koningsdag stickertjes zitten er gratis bij!

caketoppers koningsdag knutselen

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #66
Volgend artikelGescheiden? Dan is dit schrift goed voor je kind
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in