Rebels & Rules

Ik heb altijd een bijzondere interesse in leuke materialen die je kunt gebruiken om de hectiek binnen het gezin te stroomlijnen. Deels vanwege het feit dat wij het best druk hebben met onze bedrijven, baan en 2 kindjes, maar deels omdat ik ook nog werk als ambulant begeleider in het onderwijs en ik dus regelmatig ouders en leerkrachten handreikingen biedt om kinderen op een positieve manier door het leven heen te loodsen. Soms op school, soms thuis. Rebels & Rules is een voorbeeld van dit soort materiaal. Wij kregen bijvoorbeeld de aftelkalender om thuis te gebruiken. Dat kwam goed uit, want dochter Sterre werd 4 jaar en was al weken zenuwachtig. De aftelkalender, waarbij ze elke dag een nummertje mocht weghalen en er zo een plaatje verscheen, hielp haar overzicht te krijgen in deze spannende periode. Daarnaast kregen we de starterskit, een handig beloningssysteem in een fijn bewaarblik, wat je kunt gebruiken indien nodig. Op de site ontdekte ik nog veel meer praktisch materiaal, je moet zelf maar eens rondkijken en zien wat in jouw gezin zou kunnen passen! 

Bestel nu bij www.rebelsenrules.nl jullie afsprakenbord of “hoeveel nachtjes nog” spel met code hiphot2011 en ontvang gratis een Boodschappenspeurtocht. geldig tm 31 maart 2011.

Vorig artikelZwart schaap
Volgend artikelIlse Jacobsen laarzen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in