Filmnieuws: Klara en de gekke koeien

Vanaf vandaag draait Klara en de gekke koeien in de bioscoop! Deze van origine Noorse film van 1 uur en 6 minuten is heel geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Onze Fee van bijna 4 heeft ‘m ook gezien, maar zij vond het bij vlagen erg spannend en eng. Ze heeft er niet van gedroomd, maar ik zou ‘m voor deze leeftijd toch nog afraden. Yuren van 8 en zelfs Sterre van 12 vonden ‘m wel heel leuk. In deze blog vertel ik alles over het filmnieuws: Klara en de gekke koeien èn er komt ook een leuke winactie aan het einde!

Waar gaat Klara en de gekke koeien over?

Klara en de gekke koeien is een animatiefilm. Er zit veel humor en avontuur in. Het gaat over het jonge kalfje Klara dat een grote ster wil worden. Op een dag krijgt Klara een langverwachte brief van haar vader. Ze heeft haar vader al jaren niet gezien en ze besluit hem op te zoeken. Zo komt Klara terecht in het echte boerderijleven vol avontuur. Ze maakt allemaal nieuwe vrienden, maar dan komt plotseling de boerderij in gevaar. Om de boerderij te redden uit de handen van een gemene zakenman, moeten Klara en haar vrienden 100 appeltaarten bakken. Alleen de appels van de boerderij blijven maar verdwijnen… Gaat het Klara en haar vrienden lukken om de dader te pakken, haar droom waar te maken én de boerderij te redden?

Leuke activiteiten om met kinderen te doen na de film

In de film worden er natuurlijk heel veel appeltaarten gebakken. Het is dan ook heel leuk om na het kijken van de film een appeltaart te bakken. Daarna kun je samen met de kinderen een mooie tekening maken over de film, werkbladen over de boerderij maken of een kleurplaat van de boerderij.

Winactie Klara en de gekke koeien

Wij vonden de film heel erg leuk en een echte aanrader. Wil jij deze film ook zien? Dan kun je meedoen met onze winactie! Ik mag namelijk 4 kaartjes voor Klara en de gekke koeien weggeven. Deze winactie loopt via facebook. Ga naar onze facebookpagina en laat onder de post over deze blog een reactie achter dat je de filmtickets wil winnen, waarom jij deze kaartjes wil winnen en wie je nee neemt. De actie loopt 2 dagen, daarna ga ik de kaartjes al verloten onder alle deelnemer! Maar…. er is nòg een winactie, lees dus snel nog even verder!

Winactie Lammetjes Kijken

De locatie waar Klara en de gekke koeien zich afspeelt is natuurlijk de boerderij. Nu komt de lente er natuurlijk aan en dat is de tijd dat de lammetjes geboren worden. Ik vind het dan ook heel leuk dat ik 4 tickets mag weggeven voor de lammetjesdagen op een boerderij in Soest! Bij deze tickets zit ook een gratis kopje koffie, thee of limonade. Er zijn 4 data mogelijk die je zelf mag kiezen, te weten 7, 14, 22 en 28 april 2019 van 11.00 tot 16.00uur. Er zijn ook allerlei leuke activiteiten op deze dagen, kinderen zullen hier heel erg van genieten! (en de papa’s en mama’s ook) Voor meer informatie kun je even op de links klikken, dan kun je precies lezen waar het is en wat er voor leuke activiteiten zijn. Kans maken? Ga ook nu weer naar onze facebookpagina en laat een reactie achter onder de post over Klara en de gekke koeien. Vertel erbij dat je kans wil maken op de lammetjesdagen of op de filmkaartjes (of misschien wel allebei!)

Trailer Klara en de gekke koeien

Datum beoordeling
Beoordeeld bericht
Klara en de gekke koeien
Aantal sterren
51star1star1star1star1star
Vorig artikelBoekrecensie: het boek van het leven
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #218
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

  1. Wat een leuke actie. Wij zouden supergraag naar deze film toe gaan dus daar doen we graag voor mee.
    De lammetjesdagen zien er ook leuk uit maar 2 van mijn kinderen zijn helaas allergisch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in