Laulicious

Het is vandaag 2 april, dat betekent dat er een hoop oranje op komst is. Eerst natuurlijk Koninginnedag en daarna maken we ons op voor het WK. Al eerder schreef ik dat ik af en toe wat tips de revue laat passeren om de oranje-outfit van je kindje hip en origineel te maken. Dat kan bijvoorbeeld met de leuke ontwerpen van Laulicious. Zij verkopen toffe oranje speldjes voor baby’s en kindjes, mooie haarbanden voor de meiden, maar het aller-aller-leukst vind ik toch wel de oranjekroon. Van stof, waardoor je deze jaar in jaar uit opnieuw kunt gebruiken. Tot je zoon of dochter het niks meer vindt om uitgedost Koninginnedag te gaan vieren. En dan geef je de kroon gewoon door aan een klein neefje of nichtje, die er vervolgens nog jaren plezier van hebben!

En er zijn een hoop acties deze maand bij Laulicious! Zo krijg je bij besteding van minimaal 15 euro een Oranje-verrassing. Maak bovendien kans op 1 van de 3 waardebonnen van € 15,-! Laat het antwoord op de volgende vraag via dit formulier weten: Welk oranje-artikel op de website van Laulicious vind jij het origineelst? Actie geldig t/m 23 april 2010.

Vorig artikelToby Tiger
Volgend artikelDUNS & Smafolk
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in