Richarda muziekdozen

Ooo wat zijn ze leuk, die Richarda muziekdozen bij Jut & Juul! Sereen, eenvoudig, handgemaakt en zoooo lief. Dat hoort toch op elke stijlvolle baby-of kinderkamer? Kinderen houden namelijk van de simpele diervormen. En door de naturel kleur, passen ze overal. De muziekdozen worden gemaakt van 100% wolvilt en de vulling is van 100% wol. De roots van ontwerpster Richarda liggen in de mode en dat zie je aan de geweldige afwerking, de mooie materialen en de originele ontwerpen. Deze week is de nieuwe Classic Collectie van Richarda gepresenteerd. En de hippe (web)winkel Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft in huis! Overigens is dat niet het enige dat ze verkopen hoor. Dit is echt zo’n winkel waar je ogen te kort komt!

Ben je net zo enthousiast over deze lieve muziekdoosjes als ik en zou er wel heel graag eentje willen hebben voor je babykamer, of om als kraamkado te geven? Dan heb je geluk! Wij mogen namelijk aan Hip & Hot lezers een korting weggeven van maarliefst 20%! Je hoeft hiervoor alleen maar in het opmerkingenveld door te geven dat je via Hip & Hot komt, en je krijgt dan van Jut & Juul een aangepaste factuur. Deze actie loopt tot 15 september 2010.

Vorig artikelFlobberdewotsky
Volgend artikelPassion for Bags
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in