Koter Kado

vriendenboekjeKoter Kado is vast al bij veel lezers bekend. Al was het alleen maar omdat er een prachtige banner bovenaan deze pagina prijkt, waar vast en zeker al eens op geklikt is. Je weet dan al dat je bij Koter Kado terecht kunt voor alles, maar dan ook werkelijk alles met de naam van je kindje. Poëzie-albums, brooddozen, zitzakken, boekjes, kleding, slaapzakken, buttons, tassen, polsbandjes, je kunt het zo gek niet bedenken of Koter Kado heeft het. En nog leuk geprijsd ook!

broodtrommel

Sterker zelfs: als je via Hip & Hot bestelt wordt de prijs nog beter! Met de kortingscode HH0906 krijg je namelijk 10% korting op het gehele assortiment. Dus zoek je nog een gepersonaliseerde beker of broodtrommel om naar school mee te geven, omdat deze regelmatig kwijt raakt? Wil je je zoon of dochter zo’n prachtig vriendenboekje met eigen naam cadeau doen voor de sinterklaas of de kerst? Of ben je op zoek naar iets heel anders? Ga gauw kijken bij Koter Kado en vergeet vooral de kortingscode niet te gebruiken. De komende maanden zijn tenslotte al duur genoeg! Deze korting is geldig tot en met 1 januari 2011.

sitezwembroekproduct

Vorig artikelMie-Toe
Volgend artikelFunky and Fair
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

3 REACTIES

  1. Nou ik ook niet, kreeg een kraamkado binnen waarvan de opdruk los liet.
    Moest maar een nieuwe bestellen… ???

    Hoezo Service??

    Ik kom er niet meer in elk geval..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in