Schmink

Carnaval komt er aan, weet jij al hoe je verkleed gaat? En de kinderen? Ondanks dat we het hier in het Noorden niet echt vieren, vind ik het wel leuk om zien hoe iedereen verkleed gaat. Voor de kinderen is het wel leuk als ze geschminkt worden. Bij Green Jump verkopen ze schmink voor kinderen die gemaakt is met natuurlijke en biologische ingrediënten. Dat klink goed, want ik vraag me toch altijd wel af wat voor rommel er eigenlijk zit in de meeste schmink. Vaak laten de kinderen de schmink de hele dag zitten en dan is het toch wel fijn om te weten dat het geen kwaad kan. De schmink is makkelijk aan te brengen en weer te verwijderen met water. Makkelijker kan het haast niet.

Namens Green Jump mogen we een schmink set weggeven, hoe gaaf is dat? Wil je kans maken op deze leuke prijs, geef dan via dit formulier antwoord op de volgende vraag: Wat zit er NIET in deze schmink set? Deze actie loopt tot 10 maart 2012

Vorig artikeliPad cover
Volgend artikelHip & Zwanger
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in