iPad cover

Bij Stip & Bloem kun je nu prachtige covers voor je iPad kopen. In drie verschillende kleuren en alle drie met leuke witte stippen. Neem je een zwarte of ga je toch liever voor een rode of blauwe? Met de iPad cover blijft je iPad mooi beschermd tegen o.a. krassen en stof. Dat is natuurlijk erg handig, want het zou zonde zijn als je iPad beschadigt raakt. De covers zijn geschikt voor de iPad2, maar ook de iPad1 past er gelukkig wel in. Wat ook erg handig is aan de cover is dat je hem ook als standaard kunt gebruiken. Ideaal als je bijvoorbeeld een filmpje wilt kijken.

Wil je ook zo’n iPad cover? Bestel hem dan bij Stip & Bloem. Als je tijdens het bestellen kiest voor de optie afhalen/bezorgen en vervolgens ‘Hip & Hot‘ vermeld in het opmerkingsveld, dan wordt de cover ook nog eens gratis verzonden. Wil je ook nog wat anders bestellen, tegelijk met je iPad cover? Dat is geen probleem, ook dan wordt je bestelling gratis verzonden. Deze actie is geldig t/m 29 februari.

Vorig artikelMijn basisschool
Volgend artikelSchmink
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in