Gezond bewegen voor kleuters met de Pim en Pom Dansfeest app

images-1Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar zelf ben ik dol de twee eigenwijze poezen Pim en Pom. Fiep Westendorp tekende de schattige figuurtjes al in 1957 voor het Parool, maar de illustraties werden pas vele jaren later ontdekt. En gelukkig maar! Want inmiddels hebben de poezen al een tv-serie, verscheen er al een film in de bioscoop (Pim & Pom, Het Grote Avontuur, nu ook op dvd) en is er onlangs een tweede app gelanceerd.  Na de eerste succesvolle app ‘Pim en Pom op safari’ is nu de interactieve nieuwe app ‘Pim en Pom Dansfeest’ beschikbaar.

screen520x924-1

De app geeft urenlang speelplezier en bestaat uit drie onderdelen. Het verhaal (ingesproken door Georgina Verbaan), drie filmpjes en het dansfeest-spel waarin kleuters Pim & Pom kunnen laten dansen, maar ook zelf aangespoord worden om te bewegen. Na het downloaden is er geen internet verbinding nodig om de app te spelen; ideaal voor onderweg!

Je koopt de app voor € 3,59 in de iTunes Appstore en in de Google Play Market. Onder de lezers van Hip&Hot mogen wij drie codes verloten die je gratis toegang geven tot het downloaden van de app. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het formulier hieronder invullen. Uit de inzenders worden op 22 december 2014 de drie gelukkige winnaars gekozen.

En kan je geen genoeg krijgen van Pim en Pom? Neem dan ook eens een kijkje op de website of volg de poezen op Facebook.

screen520x924-2

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Vorig artikelKdootjes voor gadgets, speelgoed, tassen, portemonnees en lifestyle producten
  Volgend artikelKoningkaart, voor de allermooiste geboortekaartjes
  Heleen Ravenhorst
  Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in