Srprs.me brief van Nelleke aan Heleen

Hey Heleen,

Op Facebook zie ik je oproep voor een hip ski-jack langskomen. Voorbereidingen aan het treffen voor je volgende reisje? Ik ben nog aan het nagenieten van ons weekendje Brugge. Wat een verrassing was het.

Heel veel mensen vragen hoe ik het heb gehad en vooral waar we geweest zijn. Misschien leuk om het nog even op een rijtje te zetten. Ons avontuur begon een tijdje terug toen Judith mij appte of ik in haar plaats mee wilde op een reisje van Srprs.me. Ik twijfelde even. Een reisje is leuk, maar dat zonder Johan en Lotus én dan ook nog niet weten waar ik heen zou gaan, eng!!!! Maar de Pippi in mij schreeuwde dat ik ‘ja’ moest zeggen en dat deed ik.

IMG_8181Echt leuk om te gokken waar we heen zouden gaan. Jij dacht Mechelen en ik Keulen of Gent. Toen ik Nelson ‘s ochtends wakker maakte zei hij: “Mama, weet je waar ik zo nieuwsgierig naar ben? Waar we vandaag heen gaan.” Om 9 uur mochten we ons checkpoint onthullen. Dat was midden in Utrecht en zo vertrokken Nelson en ik om 10 uur richting het zuiden. Net nadat wij aangekomen waren arriveerden Quint en jij ook. De jongens konden het gelijk goed vinden (God dank!). De spanning over onze eindbestemming begon pas echt te stijgen toen Raymond vertelde dat er in elke tas een andere bestemming zat…

20151114_122704512_iOS

Wij mochten als tweede krassen. Het werd… Brugge! Toen kon onze roadtrip pas echt beginnen. De jongens liepen samen naar de auto. En daar gingen we. Het was met recht een roadtrip. Na een aantal uurtjes rijden en lopen arriveerden we bij ons hotel. Vond jij het ook zo leuk om ineens helemaal in een ander land te zijn? Wat is Brugge gezellig zo vlak voor de feestdagen.

Lekker door de stad slenteren op zoek naar een restaurantje, genieten van een echte Brugse Zot en een heerlijk glas wijn, Vlaamse Friet (echte Vlaamse Friet) eten. En dan al die chocolade… Een weekend vol verrassingen. Echt een aanrader voor andere moeders hè, om de boel de boel te laten en er gewoon even op uit te gaan. Ook als je niet van verrassingen houdt zoals ik, is een verrassingsreisje met Srprs.me een echte aanrader. Ik heb stiekum al in mijn agenda gekeken welk weekendje ik volgend jaar op citytrip wil. Zou Johan het erg vinden als hij niet mee mag?

20151120_202340000_iOS

Ik ben zo ontzettend benieuwd wat jullie vonden van onze roadtrip naar destination unknown. Hoe heb je het ervaren? Samen met Quint en twee onbekenden naar destionation unkown? Mijn grootste les is dat het gewoon heel cool is om eens van de gebaande paden af te gaan en dat het ontzettend fijn is om de controle eens los te laten. Ga ik vaker doen!

Dankjewel lieve Heleen en allerliefste Quint voor een geweldig weekend. Jullie komen snel eens naar Friesland hè? Het is hier ook ontzettend verrassend.

Liefs en kus,

Nelleke & Nelson

20151120_202349000_iOS

Vorig artikel10 betaalbare kerstcadeautjes voor onder de boom
Volgend artikel10 topcadeaus voor kerst, gewoon voor jezelf!
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in