Strijkapplicaties van de Bonte Mier

strijkapplicatie boomDie kids van mij, dat zijn echte knoeipotten. Had ik net een superleuk wit shirt voor Sterre gekocht, liet ze een grote roze druppel ijs erop vallen. En in een jurkje zat een gat, ze bleef haken achter de tak van een struik toen ze verstoppertje speelde. De vlek kreeg ik er niet meer uit, en het gat was ook niet echt te maken. Maar lang leven de strijkapplicaties! Even een leuke uitkiezen uit de vele ontwerpen van de Bonte Mier, strijken en je shirt en jurkje zijn weer als nieuw! Bovendien, de Hema verkoopt supermooie effen shirts in allerlei kleuren voor een heel schappelijke prijs. Koop wat leuke strijkapplicaties, strijk ze er op en je hebt een hartstikke leuk shirt waar je weer een hele poos mee kunt doen. Voor de herfst vind ik bijvoorbeeld deze peer erg leuk. En voor sinterklaas bestel je deze in geel en strijkt ‘m op een rood t-shirt. Als kraamcadeautje is dit een perfecte applicatie voor de onzekere mama (en hij is er ook in een papa-versie!) Eigenlijk is er voor elk thema wel iets leuks te vinden bij de Bonte Mier. Je vindt alle strijkapplicaties hier, succes met uitkiezen, dat zou nog best wel eens moeilijk kunnen zijn! Let op: de code hip&hot2013 geeft tot 13 september 2013 recht op 10% korting!

strijkapplicatie bonte mier

Namens de Bonte Mier mogen wij 3 x een strijkapplicatie naar keuze van max 20 cm weggeven! Wat moet je hier voor doen? Laat ons via dit formulier weten waarom jij, of voor wie jij, een strijkapplicatie wil winnen. Deze actie loopt tot 4 oktober 2013.

strijkapplicatie liedje

Vorig artikelGrijze naamslingers
Volgend artikelTraditioneel bloemenbehang in een nieuw jasje
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in