Grijze naamslingers

naamslingers_kiddycolors_zwart_wit_grijs_klein_formaatDe actie van KiddyColors met de naamslingers was eerder een groot succes. Nu er een nieuwe kleur in het assortiment is, is er dus een prima reden om er nog eens aandacht aan te besteden. Ze zijn immers geweldig leuk! De kleur grijs is toegevoegd, een wat neutralere kleur, die in veel kamers zal passen. Grijs combineert eigenlijk met alle kleuren, en het kan bovendien voor zowel een jongen als een meisje. Het had heel mooi gestaan in de ijsblauwe kamer van Yuren, destijds. Nu we richting de winter gaan, worden de koelere kleuren weer populair: wit, grijs, zwart, ijsblauw. Het schijnt zelfs, dat baby’s in een kamer met deze kleuren het beste slapen. Om zo’n kamer dan op te leuken, is een mooie naamslinger ideaal. Houd je niet van grijs? Er zijn natuurlijk ook gewoon andere kleuren beschikbaar! Kijk hiervoor op de site van KiddyColors.
naamslinger horizontaal

Wij mogen namens KiddyColors weer 2 naamslingers weggeven, in de kleur zwart-wit-grijs. Daar moet je wel wat voor doen. Laat ons via dit formulier weten in hoeveel kleurstellingen de naamslinger op dit moment beschikbaar is. Deze winactie loopt tot 2 oktober 2013.
naamslingers

Vorig artikelHip in het najaar: dierenprintjes
Volgend artikelStrijkapplicaties van de Bonte Mier
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in