Exprezzit

Ben jij een creabea of maken je kinderen prachtige tekeningen die je wel terug zou willen zien in een stof of behang? Kijk dan eens Exprezzit. Daar ontwerp en print je je eigen stof en behang. Hoe leuk en origineel is dat?

Je kan op de site een eigen ontwerp uploaden, maar ook gebruik maken van de designs die er al staan. Ze staan helicopter plushie|137handig ingedeeld in categorieën, zodat je snel vindt wat je nodig hebt. De keuze aan al geuploade kinderstoffen is groot en er zitten hele bijzondere ontwerpen bij.

Ben je niet zo’n creatieveling, maar vind je het wel leuk om iets in elkaar te zetten? Dan zijn de DIY kussens iets voor jou! In 4 stappen heb je je eigen kussen gemakkelijk gemaakt. En het leuke is, dat we namens Exprezzit zo’n pakket mogen weggeven. Geeft het juiste antwoord op de vraag ‘hoeveel stoffen heeft Exprezzit in het standaard assortiment‘ via dit formulier en maak kans zo’n fantastisch pakket te winnen. Onder de goede inzenders wordt bovendien 5 x het boekje met Samples verloot. De actie loopt tot 5 augustus 2013.
exprezz_druk-204

Vorig artikelBorstvoedingskaarten
Volgend artikelMinirepublic
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in