Studio Koekepeer

Van sommige sites wordt je al vrolijk als je er alleen maar naar kijkt. Studio Koekepeer is zo’n site. Vrolijke kleuren en mooie ontwerpen. Alle illustraties worden door Studio Koekepeer zelf ontworpen en zo is ook de eerste collectie ‘It’s a Beautiful Day’ ontstaan. Prachtig serviesgoed, mooie textiel producten en stationary items. Naast deze items ontwerpt Studio Koekepeer ook geboorte en trouwkaarten. Ben je op zoek naar uniek serviesgoed dan moet je zeker een kijkje nemen op de site. Vanaf oktober zal alles te koop zijn bij de V&D in Utrecht, dus je moet nog even geduld hebben. Alle mooie pennen, notitieblokjes en de overige stationary items zijn bij verschillende winkels in Nederland te koop. Op de site kun je vinden waar je alles kunt kopen. De geboorte en trouwkaarten zijn wel online te bestellen.

Namens Studio Koekepeer mogen we twee leuke items weggeven, namelijk een mooie mok en een notitieboekje. Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag en maak daarmee kans op een van de twee prijzen. Wat is het motto van Studio Koekepeer? Deze actie loopt tot 15 oktober 2011.

Vorig artikelZara Home
Volgend artikelLief! Laptoptas
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in