Stuur een gratis kaartje via de Postnl app

Stuur een gratis kaartje via de Postnl app Ik ontdekte een superleuke actie in de Postnl app gisteren. Je kunt namelijk dagelijks voor €0,01 een fotokaartje sturen naar een familielid, een collega of een vriendin. Dat is dus niet helemaal gratis, maar wel zo goed als. Ik heb dat vanmorgen nog gedaan naar iemand waar het kaartje morgen als het goed is op de deurmat valt. Er zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Ik zal die hieronder uiteenzetten. Lees ze goed door, en stuur een gratis kaartje via de Postnl app!

Stuur een gratis kaartje via de Postnl app

Sinds 15 april is het mogelijk om via de Postnl app een fotokaartje van €0,01 te sturen naar iemand die je graag verrast in deze gekke corona-tijd. Je kon natuurlijk al fotokaartjes sturen via de app voor €2,59. Nu is dat echter dus zo goed als gratis! Dat motiveert extra om iemand een kaartje te sturen. Je moet er alleen niet te lang mee wachten, want op = op. Ze hebben een beperkt aantal kaarten voor deze actie beschikbaar gesteld. Stuur een gratis kaartje via de Postnl app en verras iemand die dat kan gebruiken!

Slechts 100.000 fotokaarten

In totaal worden er 100.000 fotokaarten voor €0,01 aangeboden. Zijn ze alle honderdduizend verstuurd, dan stopt de actie. Nu is het zo, dat je niet de hele dag door aan deze actie kunt deelnemen. Per dag, zijn er 20.000 kaarten beschikbaar. Het slimste is het dus, om zo vroeg mogelijk de kaart te versturen. Ik stuurde er vanmorgen om 8 uur eentje, en dat lukte. Een paar uur later waren de 20.000 kaartjes van deze dag blijkbaar al op, want toen kon het niet meer. Morgen weer een nieuwe kans!

Actie loopt tot 20 april 2020

Een snelle rekensom leert ons in ieder geval dat de actie vermoedelijk tot en met 20 april duurt. Dan ga ik er vanuit dat alle 20.000 kaartjes per dag ook verstuurd worden. De afgelopen twee dagen gingen ze in elk geval op. Die ene cent moet je trouwens betalen, zodat ze zeker weten dat er geen misbruik van gemaakt wordt. Mijn ervaring is dat het soms een beetje moeilijk gaat trouwens, dat betalen. Ik kreeg vanmorgen steeds een foutmelding, waarschijnlijk omdat er heel veel mensen tegelijk een kaartje probeerden te sturen. Uiteindelijk lukte het me toch.

Inspiratie voor een fotokaartje

Je kunt natuurlijk allerlei foto’s gebruiken voor deze leuke actie van Postnl. Ik stuurde vanmorgen een mooie foto van de kersenbloesem uit onze tuin. Maar ook een gezinsfoto of een foto van de kinderen is natuurlijk heel leuk, zeker voor opa en oma. Of een abstracte foto, een mooie zonsondergang, je huisdier, knutsels van de kinderen die je naar de meester of juf stuurt bijvoorbeeld? Er is vanalles te bedenken.

App downloaden

Heb je de Postnl app nog niet? Die kun je via deze link downloaden. Zet dan morgenochtend vroeg je wekker, zodat je op tijd bent en er niet al 20.000 mensen voor je een kaartje hebben verzonden. En in deze tijd van social distancing: denk ook aan een ander en verstuur geen 100 kaartjes tegelijk… #gratistip Dan kunnen er veel mensen plezier van deze leuke actie hebben!

fotokaartje voor 0,01 cent

Vorig artikelMake over van de tv hoek
Volgend artikelFocaccia met rozemarijn en knoflook
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in