Apps voor fotograferen en bewerken

apps-fotografie-kinderenMeestal gaan mijn blogs over educatieve apps voor kinderen. Deze keer wil ik jullie kennis laten maken met apps waarmee je foto’s kunt bewerken. Misschien ken je ze wel omdat je ze zelf gebruikt? Ook voor kinderen zijn ze een aanrader. Let bij gratis apps wel op de in-app-aankopen en eventuele reclame banners. Je kunt de iPad of iPhone kindvriendelijk instellen.

Zijn de apps nog iets te moeilijk? Ga dan samen met je kind aan de slag. Mijn ervaring is dat de meeste kinderen het erg leuk vinden om zelfgemaakte foto’s te bewerken! Leuk als activiteit na een boswandeling of bezoek aan de speeltuin!

 Photo Grid– Geschikt voor iPad en iPhone – Gratis

Met deze (misschien wel meest bekende) app maak je prachtige collages of bewerk je individuele foto’s. Je kunt tekst en stickers toevoegen, een filter over de foto maar ook een achtergrond kiezen.

Photo grid

Duckie Deck Giggle Glass- Geschikt voor iPad en iPhone – € 2,99

Deze app is gemaakt voor kinderen. Met de loep in de app maak je foto’s. Probeer verschillende effecten uit. Van mooi tot grappig!

Duckie Deck Giggle Glass

Animal Sticker- Geschikt voor iPad en iPhone – Gratis

Ook met deze app kun je jouw foto pimpen. Met veel mooie kleuren en vooral stickers. Heel veel dieren maar ook hartjes, fruit en andere voorwerpen. Door de vele kleuren en mooie stickers zeker een aanrader voor kinderen.

Animal Sticker

Eva Mouton Pix- Geschikt voor iPad – € 2,99

Deze app is momenteel helemaal klaar voor de herfst. Met leuke Halloween en herfst stickers. Ook leuk na de herfst, want er is regelmatig een update. Getekend door de Belgische illustrator Eva Mouton.

Eva Mouton Pix

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here