Make over van de tv hoek

Make over van de TV hoekGisteren zat ik zo eens in de woonkamer rond te kijken, en ineens vond ik de hoek waar onze TV staat niet meer leuk. Ken je dat? Dat je na 3 jaar denkt: dat kan en moet anders? Mijn werderhelft wordt dan altijd direct zenuwachtig, want als ik iets anders wil, dan moet het ook gebeuren. Dat weet hij inmiddels wel. Ik wil dus een make over van de TV hoek. Iets met een nieuwe TV èn een nieuw TV meubel. Maar wat? Goed nadenken over hoeveel wij televisiekijken dus, wie waar zit en wat we nodig hebben. Zodat we de beste keuze kunnen maken wat betreft zitplekken en TV meubel.

Kijk jij veel TV?

Wij kijken eigenlijk niet eens zo heel veel TV. Als we kijken, is dat eigenlijk alleen ‘s avonds. Momenteel veel actualiteitenprogramma’s en ook wel wat series. Gewoon verstand op nul en gaan. Boer zoekt Vrouw en TV woonmagazine vinden wij ook leuk. De kinderen kijken vaak boven, daar hebben wij nog een televisie. Des te meer reden om een keuze te maken uit TV meubels die stijlvol en mooi zijn, en waardoor de televisie niet zo ontzettend opvalt. Een make over van de TV hoek is dus een goed idee.

Het probleem van de TV hoek

Kijk, het probleem van onze tv hoek is dat het gewoon veel te kaal is. We hebben zo’n simpel kastje staan en daarnaast staat die piano. Aan de muur hangt niks en ik kan ook maar niet kiezen wat ik daar wil. Eigenlijk moet het veel meer één geheel worden. De tv zelf vind ik ook al niks. Ik wil liever zo’n Samsung The Frame. Dan is het net een schilderij en gaat het helemaal op in de omgeving. Lijkt me veel mooier dan wat we nu hebben.

Make over van de TV hoek

Ander TV meubel?

Een ander TV meubel kan daarnaast ook een optie zijn. Een mooi zwevend TV meubel lijkt me bijvoorbeeld wel interessant bij ons. Wat we nu hebben raakt de grond. Dat oogt heel blokkerig. Zo’n zwevend meubel maakt het meer open, en daardoor toegankelijker en ruimtelijker. Bovendien liggen er altijd kruimels onder dat kastje nu, moet je het helemaal verzetten om er bij te kunnen. Bij een meubel dat omhoog hangt, kun je gewoon er onder stofzuigen. Handig toch?

Make over van de tv hoek

Tot slot zou ik ook een mooi en warm kleed willen en liever 2 lekkere zitstoelen in plaats van het smalle bankje dat er nu staat. We hadden voor deze bank gekozen, omdat alle 4 de kinderen er op passen, maar hij zit eigenlijk helemaal niet lekker. Twee fijne stoelen lijken me dus fijner, zeker voor als we ‘s avonds met z’n tweeën voor de TV zitten. Als we dan ook nog kunnen kiezen uit TV meubels die wat meer sprankelen dan wat we nu hebben, ben ik blij. Er zijn zoveel opties, met kastjes er ook nog boven. Lijkt mij ideaal, want er blijven maar spullen komen die ik niet kwijt kan. Heel fijn om dan nog ruimte te hebben om post en andere spulletjes op te bergen.

mintgroen TV meubel

Vorig artikel12 x wat kun je allemaal met een airfryer?
Volgend artikelStuur een gratis kaartje via de Postnl app
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in