Suede leren tassen met €7,50 Hip & Hot korting!

JOOF is nu een jaar online en staat bekend om haar basic leren tassen tegen goede prijzen. De webshop verkoopt tassen vin de prijsklasse van €40 tot en met €65. Joof houdt van tassen met karakter, niet te veel poespas en een stoere look. Sommige leren tassen hebben een vintage ruige afwerking, alsof je deze al jaren in gebruik hebt. Andere zijn van heerlijk zacht materiaal. De shop is echt een bezoekje waard.

Leren tassen webshop JOOF verkoopt sinds kort ook prachtige suède leren tassen. Deze tassen komen uit Italië en zijn met Italiaanse zorg afgewerkt. De tassen zijn basic in uitvoering en van heerlijk zacht suède. De hele maand november 2012 shop je als Hip & Hot lezer met korting zo’n suède leren tas. Wanneer je bij het afrekenen de kortingscode HIP&HOT10 intikt ontvang je €7,50 korting. Je betaald dus €42,50 ipv €50,-. Alvast in huis halen voor de komende feestdagen?

.

Vorig artikelKleursprookjes
Volgend artikelServies op pootjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in