Servies op pootjes

De afgelopen dagen verschenen er even wat minder blogs dan jullie gewend waren. Dat kwam omdat ik nogal veel pijn had. Bij een misstap had ik mijn knie verdraaid, en na een dag of 5 afzien van de pijn bleek gisteren in het ziekenhuis dat er een botje was afgebroken wat nu door mijn knie zweeft. Ik word hier op 26 november aan geopereerd. Met wat pijnstilling gaat het nu beter, al is lang aan tafel zitten achter de computer nog niet echt prettig. Gelukkig is daar altijd nog mijn iPhone, en al surfend heb ik toch nog een leuke vondst die ik met jullie wil delen. Namelijk dit grappige servies op pootjes van Dylan Kendall. Helaas wel prijzig, zoals zo vaak met originele designs, maar toch, ik zou wel graag een serie schaaltjes met voetjes in de kast hebben staan. Gelukkig komen de feestdagen er aan. Wie weet vind ik er eentje in mijn schoen? Of in de zak? Of onder de kerstboom? Je koopt ze via de website van Dylan Kendall.

Vorig artikelSuede leren tassen met €7,50 Hip & Hot korting!
Volgend artikelGeboortedoos
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in