Servies op pootjes

Servies op pootjes, of op zijn Engels: Footed mugs genoemd. Deze zijn van de ontwerper Dylan Kendall en ik vind ze geweldig! Hoe grappig zijn ze? Gemaakt van keramiek en een heuse hype in de hele wereld. Ze verzenden wereldwijd namelijk, dus jij kunt dit funny footed keramiek ook zelf in huis hebben! Wedden dat je de blits maakt aan tafel? En iedereen wil weten waar je het vandaan hebt? Ze zijn namelijk geweldig grappig en er is een hele serie van. Potjes, schalen, mokken, je kan het zo gek niet bedenken of het is er. Net alsof je hele tafel wegloopt.. 

Lees ook: Vintage parels van servies

Servies op pootjes

Dit servies op pootjes is dus een ontwerp van Dylan Kendall. Inmiddels heeft ze ook shirts te koop en servies voor kinderen. Het allerleukste vind ik misschien nog wel dat deze leuke bakjes op poten er ook zijn voor honden en katten. Hoe leuk is dat? Dan heb je dus een legale reden om ze de hele dag in de keuken op de grond te zetten. In het zicht. En die huisdieren maar smullen. Ik wacht op de dag dat ze er ook eentje heeft voor onze vogel. Het grappig is trouwens dat ik ook een versie zag met rolschaatsen. Onze Lenthe is fan van rolschaatsen, dus het leek me voor haar heel leuk. 

servies met pootjes voor huisdieren

Achtergrond van Dylan Kendall

Ik dacht dat Dylan een man was, maar het blijkt een vrouw te zijn. Ze is ooit met het servies op pootjes begonnen toen ze met zwerfkinderen kunst ging maken. Ze ontdekte het belang van een thuis en spelen en kwam zo op het idee om voeten onder allerlei servies te zetten. Ze wilde hiermee inspireren dat alles wat onmogelijk lijkt, tòch mogelijk kan zijn! 

 Je koopt ze via de website van Dylan Kendall.

mok op pootjes

Vorig artikelSuede leren tassen met €7,50 Hip & Hot korting!
Volgend artikelGeboortedoos
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in