UrbanCampsite in Amsterdam

markiesDeze zomer kan je zes weken lang logeren op een heel bijzonder plekje in Amsterdam. Van 16 tot 30 september vind je op Camping Vliegenbos in Amsterdam de UrbanCampsite. UrbanCampsite is een openlucht tentoonstelling van bijzondere, artistieke en gewoon gekke mobiele objecten. Het leuke is dat je als bezoeker van de tentoonstelling in de objecten kunt blijven slapen. Alle kunstobjecten worden ingericht als slaapkamers en samen vormen ze UrbanCampsite. Het doel van UrbanCampsite is het tot leven brengen van braakliggende terreinen in en rond een stad. Als try-out strijk de campsite dit jaar neer op Camping Vliegenbos.

urbancampsite1

Wat dacht je van kamperen in een caravan van Kevin van Braak. Wanneer je de caravan opent ontvouwt zich een kunstmatige tuin met zijden bloemen, opgezette dieren en kunstgras. Of logeren in een huisje van stro, een artistieke boomhut, een bodybag of dromen in een kast? De objecten van de kunstenaars verschillen in vorm en omvang, maar bieden alleen een comfortabel opgemaakt bed bij aankomst.

urbancampsite2

Vorig artikelVintage Oteez
Volgend artikelNederlandse ABC poster
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in