Bezoek sprookjeswereld Disneyland Paris met korting

disneyland-parijs Het is de bekendste vakantiebestemming voor gezinnen van Europa: Disneyland Paris. Deze magische sprookjesparken vol prinsen, prinsessen en alle andere Disneyfiguren is een groot droom voor alle kinderen. Stiekem vinden de papa’s, mama’s en zelfs de grootouders het ook erg leuk. Of zien ze gewoon graag de (klein)kinderen zo genieten van deze wereld vol magie? Hoe dan ook, Disneyland Paris móet je ooit een keer bezocht hebben met je kinderen.

Het beste moment

Wanneer je het beste kunt gaan, is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. In de zomer is het fijn om lekker zonder jas te kunnen rondlopen. Wel kan het erg druk zijn, zeker in de vakantie. De hitte vinden de kinderen vaak niet prettig. Ze worden er moe en hangerig van. De herfst kan dan fijner zijn, met soms nog zachte dagen, maar niet té heet. Je kunt alleen ook de pech hebben dat de regen met bakken uit de hemel valt, en dan is zo’n sprookjeswereld ineens een stuk minder sprookjesachtig. De winter, met de donkere dagen, lichtjes overal en soms zelfs sneeuw, geeft deze toch al magische sprookjeswereld een echte boost. De kou dan lastig zijn, maar daar kun je je op kleden. Het voorjaar is ook een goed moment, met zachte lentedagen als je geluk hebt.

elsa-disneyland-parijs

Bezoek sprookjeswereld Disneyland Paris met korting

Besluit je in de periode van 1 november 2016 tot en met 28 maart 2017 te gaan, dan heb je geluk. Disneyland Paris heeft namelijk tot en met 14 november 2016 de volgende aanbieding:

Tot 25% korting op toegang en verblijf + gratis ontbijt en diner per persoon, per nacht

Het verblijf is inclusief:
– Hotelovernachting(en) in een Disney® Hotel inclusief toeristenbelasting
– Onbeperkt toegang tot beide Disney® Parken voor iedere dag van het verblijf
– Gratis ontbijt
– FASTPASS®: sta minder lang in de rij bij de meest populaire attracties!

show-disneyland-parijs

Snelle beslissers

Wil je profiteren van deze aanbieding? Zorg dan dat je voor 14 november 2016 boekt. Zeker als je een groter gezin hebt, kan het veel geld schelen als je deze aanbieding meepakt. En wat is het een leuk cadeautje voor je kinderen als ze mee mogen naar deze wereld vol magie, met voor elke leeftijd wat leuks! Naast de shows en parades beschikken de parken over veel bijzondere attracties, van rustige ritjes tot spannende achtbanen.

Voor meer informatie of direct boeken kijk je hier.

hotel-disneyland-parijs

Banner-gesponsord-product

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in