Vaderdag met een knipoog

Nog eventjes en dan is het alweer vaderdag. De dag van het jaar om je lief, de papa van je kinderen, in het zonnetje te zetten. Of natuurlijk je eigen vader, die verdient helemaal iets speciaals op deze derde zondag in juni. Ik zelf vind het wel geinig om een gadget te geven. Ik zet een aantal voor je op een rijtje. Welke vind jij het leukste?

Voor de praktische vader: super handig voor in de auto, de USB Triple Charger. Je sluit de oplader eenvoudig aan op de sigarettenaansteker en hij geeft drie apparaten nieuwe energie. Werkt bij een smartphone, tablet, eReader, mp3-player en zelf het navigatie systeem wordt voorzien van de broodnodige stroom.

veho-usb-triple-charger-voor-in-de-auto-fe8

Voor de reislustige vader: een leuk cadeau is de kras wereldkaart. Het werkt heel simpel. Je krast de gouden folie weg van alle landen die je hebt bezocht en wat overblijft is een persoonlijke wereldkaart met een overzicht van al je reizen. Een inspiratiebron ook weer voor alle mooie reizen die je nog wil gaan maken!

wereldkaart-om-te-krassen-edb

Voor de bebaarde vader: tegenwoordig zijn best wel veel mannen weer voorzien van een baard. Jouw vent ook? Dan is deze baardverzorgingsset een ideaal cadeau. De set komt in een metalen doosje en bevat een 100% natuurlijke baardwas, baardolie, een verzorgingsschaar van roestvrijstaal en een kam voor de snor. Cool!

baardverzorgingsset-a91

Voor de vader die van een biertje houdt: is ‘die van jou’ gek op bier, dan is dit een superleuk idee. Een giftbox met daarin 9 biertjes uit landen, waarbij ik van sommige landen geen idee had dat ze daar ook bier maakten. Je vindt in het pakket bier uit Argentinië, Namibië, Australië,  Singapore, Canada, Peru, België, Thailand, Polen, Nieuw-Zeeland, China en Spanje. Deze wordt het voor mij!

bierwereldreis-in-geschenkdoos-e4e

Vorig artikelZon in je glas met sangria!
Volgend artikelInterview met een travelblogger: Chantal van Reisdoc.nl
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in