Voor papa: moois voor aan de muur

Heb jij ook zo’n vader die altijd voor je klaarstaat, een pleister plakt als je bent gevallen, of je band als die lek is en een kop thee voor je zet als je verdriet hebt? En die, op die éne dag van het jaar dat je hem kunt verwennen, zegt dat hij eigenlijk niets hoeft? Dit jaar hoef je het hem niet te vragen: je kunt gewoon een prachtige collage maken voor hem via EasyCollage.nl! Op de site vindt je veel mooie nieuwe ontwerpen, bijvoorbeeld de vrolijke collage van Grootzus met een hippe retro bus (erg leuk voor de mooiste vakantiefoto’s van jou en je vader) en de chique collage van Million Dollar Design met antieke medaillons waarin niet alleen plaats is voor een mooie foto van jou en je broers en zussen, maar ook van je vader, je moeder en je opa en oma. Ook kun je een collage maken aan de hand van basisontwerpen, zonder franjes met alleen je mooiste foto’s. En de indeling? Die bepaal je helemaal zelf, ook te bestellen in supersize formaat tot wel 120 x 80 cm.

Speciale vaderdagaanbieding: Hip & Hot lezers betalen geen verzendkosten als ze bij hun bestelling op Easycollage.nl de code HIPNHOT invoeren! Let op: dit geldt alleen voor bestellingen die vóór 14 juni 2012 worden gedaan.

Vorig artikelLadival zonnebrandcrème
Volgend artikelFlavour Factory
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in