Vaderdag … zucht!

Vaderdag komt er weer aan. Zucht …..  Ik bedoel, de knutselwerkjes van school zijn natuurlijk helemaal top en goud waard. Iets mooiers bestaat er eigenlijk niet. Maar als jij het leuk vindt om je lief ook wat te geven, wordt het wat lastiger. Cadeaus voor mannen zijn nu eenmaal wat moeilijker te bedenken dan vrouwen. Dus blijf lekker bij het ‘do it yourself’, want de mooiste vaderdagcadeaus maak je tenslotte helemaal zelf!
Een shop die je daarbij een handje helpt is Printcandy. De prints die je bij hen bestelt zijn eigenlijk (mini) posters. Verkrijgbaar in diverse maten en ze zijn ook nog eens onderling te combineren. Dat klinkt niet alleen handig, het is het ook! Het papier waarop de mini posters worden geleverd, lijkt het meest op het papier van een briefkaart. Je kan de prints dus inlijsten, maar omdat ze zijn stevig genoeg zijn, zien ze er ook mooi uit op bijvoorbeeld een klembord.

unspecified-5Voor Vaderdag heeft Printcandy een speciale pagina ingericht. En heb je een keuze gemaakt? Style dan je print naar eigen smaak. Een vader die iets heeft met de kleur geel? Voeg je wat geel toe. Een vader die specifieke kenmerken heeft? Voeg je deze ook toe aan de print. Zo maak je er helemaal je eigen cadeau van, een beetje van jezelf, en een beetje van Printcandy.

unspecified-3

Wil je er nu echt helemaal je eigen draai aan geven? Bijvoorbeeld een afwijkend formaat, een ander soort papier of een canvas? Dan bestel je je print gewoon als download. Je ontvangt na bestelling een link in je mailbox, waarmee je het PDF bestand van je eigen ontwerp kunt downloaden. Dat bestand print je zelf, gewoon thuis, of je brengt naar een copsyhop of drukker.

Fijne Vaderdag!

Vorig artikel9 x wat je kunt doen met vlierbloesem
Volgend artikelOp een mooie manier de zon weren
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in