In Stad.nl vind je zéker een hip cadeau voor vaderdag

In Stad.nl, de online winkelstad, vind je een heleboel winkels met de leukste producten voor vaderdag. De volgende hippe spulletjes heb ik voor je gespot.

1. Stiekem vind ik ‘m zelf ook heel erg leuk, de eetbare wand en ik weet zeker dat mijn man deze ook kan waarderen. De wand heeft 9 vakjes voor kruiden, groenten of eetbare bloemen wat vakjes voor tuin-gereedschap. Er zit een geïntergreerd watergeefsysteem in en dat is natuurlijk wel zo makkelijk. Voor een vader met groene vingers een heel origineel cadeau!

216_1350461052_ew09-93

2. Een mooi en origineel shirt doet het altijd goed op vaderdag. Deze met palm is met de hand geprint en gemaakt van 100% organic cotton. Je koopt dit fijne shirt bij de Fairstore, een shop met biologische en fairtrade kleding, tassen en sieraden.

625_1424861018_palm-tree-tee-in-grey-melange-98b6bb18b0323. Dit is nog eens een handig ding! De OneLeg zorgt voor een gezonde zithouding bij jong en oud. Je zit op een ergonomische manier zodat je rug soepel blijft en niet stijf. Het wordt aanbevolen door fysiotherapeuten en reumatologen. Een fijn (en praktisch!) cadeau voor vaderdag.

538_1389372492_oneleg-zwart-kruk-woonathome

4. Weer helemaal terug van weggeweest is puzzelen. Het past helemaal in de mindfullness trend; je focust je immers op maar één ding zonder constante afleidingen. Je moet dan natuurlijk wel je i-Phone uitzetten! Als papa met deze 500 stukjes puzzel met een toffe rode Fiat 500 bezig is, is hij gegarandeerd in no time zen!

533_1409910059_fiat-500

5. Er zijn mannen die zweren bij een lekker luchtje of aftershave voor vaderdag. En hé, moeten we hen dan tegenspreken? Het is tenslotte maar één keer per jaar vaderdag. L’Occitane heeft een aantal goed op elkaar afgestemde producten in het assortiment, zoals shaving gel, eau de toilette, showergel en een hele fijne deodorant.

587_1408800891_douc

Vorig artikelHoeveel zit jij per dag op je iPhone?
Volgend artikelDe hipste mode, lifestyle en beauty producten voor vaderdag
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in