Op een mooie manier de zon weren

zonweringBinnen of buiten, de zon kan soms fel schijnen en zowel de woning als het terras teveel verwarmen. Het is dan minder aangenaam om te relaxen of de klusjes te doen die je op de planning had staan. Zonwering is een goede manier om de temperatuur binnenshuis aangenaam te houden. Niet alleen in de woonkamer en in de keuken, maar ook in de slaapkamers. Maar ook op het terras is het belangrijk om de zon geen vrij spel te geven. Wie te lang in de zon zit kan niet alleen last krijgen van oververhitting, ook de huid kan verbranden. Verkoeling is vooral in de warme zomermaanden belangrijk. In de winter bepalen we graag zelf waar en wanneer de zon onze woning binnen schijnt.

zonnelux

Zonwering voor de gehele woning
Wist je dat een goede nachtrust alleen mogelijk is wanneer de omgevingstemperatuur niet te hoog is? Zorg daarom voor voldoende ventilatie en laat zonlicht niet teveel de slaapkamer binnen schijnen. Online partijen zoals bijvoorbeeld Zonnelux.nl vind je verschillende typen zonweringen. Zo kun je kiezen voor prachtige jaloezieën, luxe lamellen of praktische vouwgordijnen. Overigens is het ook heerlijk om lekker lang buiten te zitten. De zwoele zomeravonden of de lange weekenden nodigen je uit om te relaxen op je eigen terras.

Zonwering voor buiten
Een andere online aanbieder zoals zonwering Lochem zijn buiten zonwering te zien. Daarnaast richten zij zich ook nog eens op buitenzonwering. Hierbij wordt de zon van buitenaf geweerd. Denk hierbij aan knikarmschermen of uitvalschermen. Het voordeel hiervan is dat de zon niet alleen uit de woning geweerd wordt, maar dat er ook nog eens schaduw op het terras ontstaat. Hierdoor is het heerlijk vertoeven op je eigen terras. Maar ook buitenjaloezieën of rolluiken kunnen de zon in de woning goed weren. Vooral ideaal aan de voorkant van de woning of op de slaapkamers. Ook kwamen we serrezonwering bij Zonwering-mijdrecht.nl tegen. Je ziet: er zijn voldoende mogelijkheden om de zon geen vrij spel te geven. Zo bepaal je zelf wanneer je van de zon geniet.

zonwering lochem

Banner-gesponsord-product

Vorig artikelVaderdag … zucht!
Volgend artikelHeb jij al gehoord van de nieuwste dino rage?
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in