Valentijn Cupcakes

libelle3Op Cupcakerecepten.nl staan originele recepten om heerlijke cupcakes te maken voor jouw geliefde. Het is bijna Valentijnsdag en wat is nou leuker dan zelf iets maken? Je kunt de persoon waar je veel om geeft verassen met jouw bakkunsten. Het is vrij makkelijk te maken en je hebt een geweldig resultaat. Het enige dat je moet doen is naar de supermarkt om de ingrediënten te kopen van jouw ideale recept.

Deze week is de Valentijnsshop geopend op de site, dat wil zeggen dat je daar allerlei lieve en romantische cupcakeproducten kunt kopen. Denk aan leuke bakvormpjes, hartjes die je op de cupcake kunt plaatsen, kleurstoffen en kaarsjes. Ook is er een collectie aan decoratiemateriaal, waar je de cupcake mee af kunt maken!

Bij een bestelling bij Cupcakerecepten worden er geen verzendkosten gerekend en krijg je er ook nog eens twee eetbare decoraties bij!valentineletters

Vorig artikelValentijn Greetz!
Volgend artikel50 tinten rood
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in