Bijzonder leuke geboortekaartjes en mooie trouwkaarten!

bloom09-hh1Is 2013 voor jullie een jaar met een gouden randje? Bloom09 maakt bijzondere geboortekaartjes en trouwkaarten voor die unieke gebeurtenis in jullie leven. Met een  een strakke maar ook dromerige stijl, een hip kleurenpalet en hun persoonlijke service ben je bij Bloom09 helemaal anno 2013!

Bloom09 is een superleuke, overzichtelijke ontwerpstudio gespecialiseerd in het illustreren van leuke geboortekaartjes en unieke trouwkaarten.Deze mooie kaarten worden online aangeboden in een uitgebreide collectie op een professionele website. Je kunt bij Bloom09 deze kaarten zelf opmaken met eigen tekst, lettertype en letterkleur zodat het helemaal jouw kaartje wordt.

De collectie van Bloom09 bestaat uit bijzondere ontwerpen in een mix van stijlen. De basis ligt in strakke ontwerpen die soms soms worden aagevuld met bijzondere, fotografische elementen om een dromerige sfeer te creëren. Naast de online module, waarmee je zelf aan de slag kunt, vinden wij het erg fijn om ook direct in contact te staan met jou als toekomstige gehuwden en zwangere ouders. Zo passen ze graag alle kaarten naar wens aan en staan ze open voor eigen inbreng om een unieke geboorte- of trouwkaart te creëren.

Natuurlijk wordt er achter de schermen meegedacht en mee gekeken. Bloom09 wil alleen maar de allerbeste kwaliteit leveren. De afwerking is zorgvuldig en mogelijk op verschillende, mooie papiersoorten.

Naast de geboorte- en trouwkaarten kun je bij Bloom09 ook terecht voor een complete geboorte- en trouwhuisstij. Denk bijvoorbeeld aan kraamkaartjes, geboorteschilderijen, save the date-kaarten, bedank- en menukaartjes.

Een eerste proefkaartje is altijd gratis (gebruik de kortingscode GR012). Voor jou als bezoeker van Hip & Hot is er tot 31 maart 2013 de kortingscode DESIGN13. Hierdoor kun je een geboortekaartje of trouwkaart gratis helemaal naar eigen wens laten aanpassen.  Voor een echt unieke kaart!

bloom09-hh

Vorig artikelYou Pulse of Withings?
Volgend artikelSale bij Lovabels
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in