Valentijn Greetz!

Valentijn GreetzIk ben al jaren fan van de webshop Greetz omdat deze site zich steeds vernieuwd. Greetz heeft een heel groot assortiment aan kaarten en producten. Rond valentijn heeft Greetz leuke kaarten, speciaal voor jou ontworpen en bedacht. Je kunt nu een supersize kaart kopen en zelf de kaart zo maken als je wilt. Om de kaart zo persoonlijk mogelijk te maken kun je jouw naam, de naam van de ontvanger of een foto in de kaart plaatsen. Deze supersize kaart kun je in plaats van €7.50 nu voor €4,99 kopen.

Verder heeft Greetz nog een veel uitgebreider assortiment van de valentijnskaarten, zo kun je de kaarten in verschillende maten en kleuren bestellen. Het makkelijke aan Greetz is dat je in een handomdraai een orgineel cadeau hebt. Als je de kaart voor 20:00 besteld dan wordt de kaart nog dezelfde dag verstuurd!

Bij jouw unieke ontworpen Greetz kaart kun je ook nog cadeautjes uitkiezen. Zo heeft Greetz een assortiment met valentijnsartikelen. Je kunt bij je kaart een bos rode rozen kopen of lekkere chocolade kiezen. Ook kun je een super grote ballon meesturen. Je kunt nu profiteren van kortingen tot maar liefst 43% dus ik zou zeker een kijkje nemen op de site!Greetz kaart

Vorig artikelDreumes enZo
Volgend artikelValentijn Cupcakes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in