Van 6 tot 16

Kijk, dat bestond volgens mij nog niet: een webshop waar je terecht kunt voor een origineel cadeau voor kids van 6 tot 16. Leuk concept! En leuk spul! Iets kleins, maar o zo grappig, vind ik de mini-kroonluchter. Heel geschikt om op te sturen voor bijvoorbeeld een verjaardag. Het kost bijna niks, maar je doet een ander waarschijnlijk een groot plezier. Tevens vind ik de kussens van Bonjour mon coussin superleuk! Ik weet zeker dat die de leeftijd van 16 nog voorbij gaan hoor, ze staan immers prima op de hippe bank van menig volwassene. Pakhuis Oost en Madame Mo zijn wat bekendere merken, maar bij van 6 tot 16 goed vertegenwoordigd. Tijd om er eens te gaan neuzen dus, als je op zoek bent naar een uniek kado!

De webshop van 6 tot 16 heeft speciaal voor de Hip & Hot lezers een kortingscode in het leven geroepen. Tot 21 juni 2010 kun je namelijk met de code H&H 15% korting krijgen bij je bestelling. Deze korting geldt voor het gehele assortiment! Veel shopplezier!

Vorig artikelTraktatiecorner
Volgend artikelMaak het!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Wat een leuke site.
    Ik heb meteen drie gallery tape-jes besteld. Leuk voor de tekeningen van de kids mee op de deur te plakken.
    Je hebt een super leuk blog, zeker de moeite waard om iedere dag even te kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in