Babykadowinkel

Als je toevallig nog op zoek was naar leuke kadootjes voor mama’s in spé, een hip geboortepakket of een leuke kraammand, nou, dan kan ik je de Babykadowinkel aanraden. Tjonge wat een spullen. En leuk! Met naam, zonder naam, voor door de brievenbus of gewoon enorm zodat de postbode ‘t moet bezorgen (en je je heel speciaal voelt), zelfs aan de broertjes en zusjes (die ineens de aandacht moeten delen met een baby) is gedacht. Ook voor tijdens de zwangerschap staan er leuke cadeaus tussen. Ik wil wel verrast worden met zo’n gaaf pakket van de Babykadowinkel, wat een feest!

En er is straks weer een lucky one tussen de Hip&Hot lezers die een Babykadowinkelshoptegoed van 20 euro in de wacht kan slepen + gratis verzendkosten! Met zo’n mooi shoptegoed kun je iemand vast heel blij maken, dus ken je een zwangere die je wel zou willen verrassen? Doe dan zeker even mee! Wat je moet doen is ons laten weten wat een moederpas precies is. Het antwoord vind je natuurlijk op de website van Babykadowinkel en geef je door via dit formulier. De actie loopt tot 18 februari 2010.

Vorig artikelSimply Because
Volgend artikelKunstige kunst in Valentijnssfeer
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in