Purestarters

Best handig, om de webshop van Purestarters zo vlak voor de decembermaand nog even te ontdekken. En dan met name die unieke slofjes van Emkie. Wat zien die leuk zeg! Ik zet ze vast op mijn kraamcadeau-lijstje. Naast dat ze erg leuk zijn, hebben ze ook heel wat milieu-vriendelijke voordelen. Ze zijn gemaakt van Ecopell leer, een van de fijnste materialen die de natuur te bieden heeft. Het leer is afkomstig van Duitse runderen en wordt in Beieren op natuurlijke wijze gelooid. Met behulp van uitsluitend plantaardige looistoffen zoals kastanje, Kara, Valonea en Mimosa krijgt het leer z’n karakteristieke uitstraling. Soepel, ademend, huidvriendelijk en allergievrij. Handig met van die allergische kindjes als ik heb. Verder verkopen ze bij Purestarters nog veel meer mooie en originele spulletjes voor de kleintjes. Ergens in je omgeving nog een baby op komst? Houd deze site dan in de gaten.

Namens Purestarters mogen wij alle Hip & Hot lezers een korting op de Emkie-slofjes aanbieden van 10%. Vul hiervoor de code Emkie11 in bij je bestelling. Deze code is geldig tot 14 december 2011.

Vorig artikelOrphansocks
Volgend artikelBoogie Shoes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in