Van mij mag de zomer beginnen!

Als je naar buiten kijkt lijkt het herfst, maar toch begint vandaag de zomer! De lente en de zomer zijn de twee seizoenen die ik het fijnste vind. Ik word blij van de zon, de zee, buiten zijn en de gezelligheid op terrassen, de stranden en de parken. Om jullie fijn in een zomerse mood te zetten, hieronder een paar zonnige tips!

Geen zomer zonder rosé! In de herfst en winter drink ik het eigenijk nooit, maar als het zonnetje weer een beetje gaat schijnen, heb ik eigenlijk altijd wel een fles rosé koud staan. De White Zinfandel van de Gallo Family past prima bij een gegrild visje van de barbecue. Mmm, ik kan me er nu al op verheugen! De wijn is verkrijgbaar bij diverse supermarkten.

IMG_1026

Vakantie beleven in een safaritent is een onvergetelijke ervaring en zeker in de super de luxe safari- en lodgetenten van Glamping4all. Wij hebben het zelf meerdere keren gedaan en het is echt een feestje. Je hebt het gevoel en de vrijheid van kamperen, maar wel met de luxe van thuis. Leuk voor papa en mama, meer zeker ook voor de kids!

Naamloos

Onmisbaar in de zomer zijn flipflops; het liefst in een paar verschillende kleuren. Deze felgele van Wishbones kocht ik voor Quint. Wishbones is een merk met een mooi verhaal. Bij de aankoop van elk paar Wishbones-slippers hier in Nederland, doneert Wishbones namens de koper een paar slippers aan een Afrikaans kind. Wat een mooi concept!

wishbones

Als je kleine meid in een vrolijk zomers jurkje rondloopt, hoort daar uiteraard een mooie armbandje bij. Ik ben fan van de de zomerse kinderarmandjes van KAYA. Ze zijn zo lief en schattig! De armbandjes zijn gemaakt van helderwitte zoetwaterparels en afgewisseld met zilver en edelsteentjes. Tot het einde van de zomer krijg je 10% korting met de code ‘hip’.

kindersieraden_kinderarmband (4)

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #75
Volgend artikelInterview met een travelblogger: Sandra van Travelbysan.nl
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in