Sonpakkie

Hoewel ik er nog nooit geweest ben, heb ik iets met Zuid-Afrika. Vooral de taal kan ik waarderen. Zo grappig. Herkenbaar, logisch ook wel. Daarom ben ik ook zo enthousiast over Sonpakkie. Hier verkopen ze UV-beschermende kleding in alle soorten en maten. Van baby tot volwassene. Nu kan de hele familie goed beschermd op vakantie! De Sonpakkies zijn nog leuk ook. Met een opdruk van pinguïns, een giraffe, een onderzeeboot of gewoon de tekst “Sonpakkie”. Helemaal hip en stoer. Ze hebben het goed begrepen daar in Zuid-Afrika.

Wil jij zo’n hip en handig Sonpakkie bestellen? Dat kan nu met 10% korting! Geef de code HNH072011 door bij het afrekenen van je bestelling, dan wordt het automatisch berekend. De kortingscode is geldig tot en met 29 juli 2011.

Vorig artikelKinderboekenmuseum
Volgend artikelFelientje
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in