Vrolijk op Chiq

Bij piepschuim zullen de meeste mensen toch denken aan van dat vervelende verpakkingsmateriaal wat niet in handen moet komen van kleine kinderen. Maar wist je ook dat je van piepschuim echt prachtige dingen kunt maken? Bij Vrolijk op Chiq kun je terecht voor onder andere piepschuim letters. Maar ook voor logo’s en andere vormen kun je even een kijkje nemen. Eigenlijk kan er erg veel met piepschuim, je kunt het natuurlijk ook prachtig decoreren en dat is nou precies wat ze bij Vrolijk op Chiq doen. Dus geen saai wit piepschuim, maar mooi geverfd of beplakt met een leuke stof. Je kunt kiezen voor een standaard ontwerp, maar wil je liever iets compleet anders, dan is dat  ook mogelijk. Voor mijn dochter maakte Marjolijn een prachtige creatie. De letters van haar naam mooi beschilderd in een paarse kleur en afgewerkt met een vrolijke stof. Mijn dochter werd helemaal blij toen ze ineens haar naam zag liggen. De letters hangen nu prachtig aan de muur op haar slaapkamer. Ben je benieuwd wat ze bij Vrolijk op Chiq allemaal kunnen met piepschuim? Neem dan zelf even een kijkje op de site.

Namens Vrolijk op Chiq mogen we een piepschuim naam ter waarde van max 35 euro weggeven. Wil je kans maken op die geweldige prijs, dan moet je even via dit formulier antwoord geven op de volgende vraag: Welke voorbeelden op de site hebben jouw voorkeur? Deze actie loopt tot 12 november 2011.

Vorig artikelKast van een Huis
Volgend artikelBibloxx
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Een piepschuime naam in je kamer,De leuke webshops zoals slaapkamertje.nl, hangingshouse.com en alle andere leuke webshop aanraders. En niet te vergeten de leuke links!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in