bySOOS

fall 231Kijk, daar hou ik van. Zo’n webshop waar je helemaal niets voor de verzendkosten hoeft te betalen. Dan is het zeker ideaal om vanuit je luie stoel te winkelen. Dit kan dus bij bySOOS.nl. Als je op de valreep nog een kerstcadeau zoekt, maar geen behoefte hebt dit sneeuwweer te trotseren, dan is dit je kans. Surf gewoon even naar bySOOS en zie wat een leuke sieraden ze daar hebben. Òòk voor mannen! Helemaal leuk zijn ook de tassen en andere accessoires. Als je voor 22 december 3 uur bestelt, dan heb je het kado nog zeker voor de kerst binnen. Wel zo handig, met dit barre weer. Want welke mama, papa, oma of tante is er nu niet blij met iets leuks van bySOOS? Erg bijzonder zijn trouwens de armbandjes van Huminity for All. Een percentage van de opbrengst gaat naar non-profit organisaties namelijk. BySOOS is de eerste webshop die ze mag verkopen. Naast dat je dus een goed doel steunt, zijn deze armbandjes ook gewoon heel leuk en goed te combineren met een andere bySOOS armband!

fall 249

Voor de lezers van Hip & Hot doet bySOOS bovendien nog iets extra’s. Naast dus geen verzendkosten, krijg je met de kortingscode HIP ook nog eens 15%korting! Ook nog leuk voor na de kerstdagen, want de code is geldig tot en met 10 januari 2010. Dus wil je nog iemand blij maken met een HAPPY NEWYEAR GIFT, dan kun je nog profiteren van de korting.

fall 260

Vorig artikelKleine dreumes meerijdstoeltjes
Volgend artikelKerstkussens
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

2 REACTIES

 1. Ha Jochem,

  Dank voor je berichtje. Leuke shop en leuke korting he? Ik zou zeggen: neem ‘m over! En verras iemand met iets moois van bySOOS 🙂

  Groetjes,

  Judith

 2. maandagmiddag via via je site gevonden [+ twitter] en hopla ik viel meteen met mijn neus in de boter.
  wat een heerlijke site is BySoos, een bestelling geplaatst en deze viel vandaag in de brievenbus … nog niet opengemaakt, ligt geduldig te wachten [en rinkelen, hangt namelijk een belletje aan] onder de kerstboom.
  wilde je via deze weg even bedanken …
  bij deze dus … bedankt 🙂

  fijne dagen nog en een bijzonder mooi 2010!
  Gadisa

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in