Lily-Balou draagdoeken

Lily-Balou draagdoekenIk ben helemaal fan van de Lily-Balou draagdoeken. Wat een uitvinding! Oke, het is even wennen met aandoen, maar als je dàt eenmaal door hebt is het ideaal. Toen mijn kinderen nog heel klein waren, vond ze het heerlijk. Urenlang sliep ze in de draagdoek, dicht tegen mama aan. En ik had bewegingsvrijheid. Als ik met de tram moest, hoefde ik geen kinderwagen mee te slepen. Als ik ergens op bezoek was, sliep ze heerlijk in de draagdoek terwijl ik gezellig met vriendinnen kletste.

Lees ook: Minimonkey carrier

Lily-Balou draagdoeken

Het geven van borstvoeding kon heel discreet. Draagdoeken kun je al gebruiken als je kindje net geboren is. Maar zelfs toen mijn kinderen een jaar of 2 waren, sjouwde ik ze zo nu en dan nog rond in een draagdoek. Ze kunnen dan natuurlijk al lopen, maar nog geen hele lange stukken. Als ik dan wegging, stopte ik vaak de draagdoek in mijn tas, om die er vervolgens uit te toveren als ze begonnen te roepen: mama, dragen!

Draagdoeken in hippe kleurtjes

Draagdoeken heb je in allerlei soorten en maten. En in heel hippe patronen en kleurtjes. Zoals bij Lily-Balou. Daar zijn ze speciaal ontworpen voor de actieve en trendy mama’s. Eenvoudig en snel aan te doen en zo compact dat ze in je handtas of luiertas passen. Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt over de draagdoek. Tips over veiligheid, verschillende draagmanieren, hoe je de draagdoek handig aandoet en nog veel meer. En ze zijn zo leuk, dat je moeite zult hebben om er eentje te kiezen. Ik wel tenminste. Ga maar gauw zelf eens kijken in de shop van Lily-Balou!

Tip: Er zijn natuurlijk nog veel meer merken van draagdoeken. Kijk gewoon welke jij het mooiste vindt, maar check altijd de veiligheid en de pasvorm.

Lily-Balou draagdoeken meisje gedragen

Vorig artikelMy M&M’s
Volgend artikelTandendoosje
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

6 REACTIES

 1. Er zijn 5 draagmanieren!

  Ik zou deze doek heel graag mijn beste vriendin cadeau geven, die onlangs is bevallen van haar prachtige dochter Hilde!

  Groetjes!

 2. Ik ben bijna 6 maanden geleden bevallen van mijn tweede kindje ‘zijn naam is Siem’ en ik zou graag zo’n doek uitproberen! Het lijkt me niet alleen erg comfortabel maar het ziet er ook nog eens erg leuk uit.
  Groetjes Elles

 3. Ik ben gisteren (17 april)bevallen lig de komende dagen nog in het ziekenhuis en zou heel blij zijn met de draagdoek, onze baby is erg klein en zou zo op een fijne manier bij me kunnen zijn.

 4. Er zijn 5 draagmanieren.
  Ik heb een zoontje van 6 maanden, en laatst zijn we ergens geweest waar ik mijn zoontje heb gedragen met een sjaal. Het was niet echt comfortabel, maar wel erg ideaal, en wil graag een echte orginele draagdoek uitproberen!
  Zou er super blij mee zijn!

 5. Er zijn 5 mogelijkheden en ik zou hem DOLGRAAG willen winnen. Heb ik een tegek kado voor een zwangere vriendin.

 6. Leuk, ik zou graag jullie nieuwsbrief willen ontvangen en op de hoogte worden gehouden van alle happenings! Succes met jullie site!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in