Warm voor de mama’s

Terwijl de kinderen heerlijk in de sneeuw spelen, nestel ik me het liefst op de bank. Met een heerlijke Chai Latte (klik voor het recept hier), een warm plaid over me heen en een lekkere reep Tonyschocolonely. Liefst eentje van de limited edition. Helaas moet ik er toch elke dag een paar keer uit. Bijvoorbeeld om Sterre van school te halen. Met de ondertemperaturen van dit moment is dat geen pretje op de bakfiets. Vooral mijn handen bevriezen zowat. Ik heb van die wollen handschoenen, die helpen dus echt voor geen meter. Recent heb ik eens nagevraagd wat nou ècht warm is. Dan kom je toch eigenlijk terecht bij wanten in plaats van handschoenen. En dan het liefst van die echte wintersportwanten, of UGGS. Die laatste zijn uiteraard niet te betalen, maar ja. Ze zijn wel lekker gevoerd. Er zijn nog wel wat andere soortgelijke merken ook trouwens. Zoals Laimböck bijvoorbeeld. Die zijn stukken beter geprijsd en kennelijk net zo warm. Wil je per se handschoenen, dan zijn die er ook van dat zelfde merk. Tot slot zag ik op de HEMA persdag van die heerlijke warme rollen voor over je stuur. Stuurmoffen noem je dat geloof ik. Ik kan ze alleen nergens vinden! Niet online en niet in de HEMA winkels waar ik er naar heb gezocht. Lijkt me namelijk IDEAAL! Gelukkig vond ik hier een tutorial hoe je ze zelf kunt maken, en kwam ik ze alsnog bij een andere online winkel tegen van het merk BASIL. Denk dat het die maar gewoon gaan worden voor mij!

Vorig artikelWarme kleding voor kinderen!
Volgend artikelTatoeage vosjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in