Tot aan je knieën!

Met die kou heb ik toch de hele tijd zulke koude voeten. En benen. Niet fijn. De oplossing is gelukkig binnen handbereik, want Koopjekadozo stuurde mij een paar overheerlijk warme kousen op van het merk Avoca. Die mogen gezien worden: lekkere felle kleurtjes! Bovendien zijn ze heel warm. Ik trek ze aan onder een broek tegen de kou als het sneeuwt, maar draag ze ook vaak in huis. En daar overheen nog mijn sloffen. Tja, ik ben een koukleum, daar doe je niks aan! Ben jij ook een koukleum en wil je toch met hippe kousen rondlopen? Dan schaf je met gemak deze Avoca kousen aan via Koopjekadozo.nl.

Namens Koopjekadozo mag ik natuurlijk ook een paar winterwarme kousen weggeven! En die winter gaat nog lang duren, als ik de deskundigen mag geloven, dus jullie gaan vast masaal meedoen. Laat ons via dit formulier weten op welk paar Avoca sokken of kousen jij kans zou willen maken en wie weet mag ik ze in januari wel naar je opsturen. Deze actie loopt tot 17 januari 2010.

Vorig artikelSoft & Scandinavisch
Volgend artikelHipKlassiek
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in