Warme plaids om in weg te kruipen

Ik ben een echte koukleum. Zodra de eerste vorst komt gaat de verwarming aan, heb ik mijn kruikje paraat voor de nachten en zit ik het liefst met een verwarmend kopje thee en een warme deken op de bank. Nu houd ik ook van mooi, dus zo’n plaid moet dan wel meteen een beetje decoratief zijn. In de kleur van mijn bank bijvoorbeeld. Staat direct lekker herfstig/winters. Het allerbelangrijkste is dat het ook echt warm moet zijn. Dat ik met een boek op de bank me heerlijk kan nestelen. Helemaal ideaal is het als het plaid zo groot is dat ik er zelfs met mijn 3 kindjes onder pas. Nou, zo’n plaid heb ik gevonden hoor! Bij Freshonline hebben ze echt prachtige wollen plaids, groot genoeg en erg decoratief. Om in weg te zinken, even te vluchten voor de regen, wind en kou om je heen en lekker te genieten van het moois dat het winterseizoen brengt! Behalve deze cappuccino kleur zijn er ook nog andere hele mooie diepe en frisse kleuren, voor elk interieur geschikt.

Vorig artikelVeggie agenda
Volgend artikelAlbababy crawlers zijn cool!
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in