Veggie agenda

Ik ben niet vegetarisch, maar toen ik de VeggieLifeIsGood agenda van Mirjam Jansen in mijn handen kreeg begon ik direct te watertanden. Een trendy, kleurrijke agenda die laat zien dat vega hip & happening is, erg lekker én goed voor jezelf & de wereld om ons heen. Het staat boordevol tips, evenementen, fabulous recepten, handige adresjes, en nog veel meer leuks. Mirjam wilde haar twee passies combineren. En dat is gelukt! Een must-have voor veggies, maar ook voor mensen die gewoon wat minder vlees en vis willen eten en gezonder willen koken. Ook benieuwd waar je de lekkerste biologische wijntjes koopt, of hoe je gezonde gorgonzola poffertjes maakt? Dan is deze agenda echt iets voor jou!

De agenda is te koop bij lifestyle winkels, boekhandels en natuurvoedingswinkels en te bestellen via www.veggielifeisgood.nl. De VeggieLifeIsGood2013 agenda kost € 14,95.

Wil jij deze agenda winnen? Dat kan! Laat via dit formulier weten waarom jij deze agenda mòet hebben! Let op, deze actie duurt tot as maandag. Wees dus snel!

Vorig artikelEllabellaboem bij Lief, Leuk & Eigen
Volgend artikelWarme plaids om in weg te kruipen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in