We want more van de Telefoonhoesjestore

Op mijn nieuwe werk is het allemaal heel goed geregeld. Al in de eerste week kreeg ik een nieuwe laptop en iPhone 6. Ideaal! Ik kan al mijn afspraken nu synchroniseren met de agenda in de laptop en zelfs mijn privé agenda kan ik er aan hangen. Ik word er blij van.

Moest ik wel weer op zoek tussen de telefoonhoesjes. Ter bescherming van het retina scherm. In mijn eigen iPhone 6 viel laatst een barst. Dat is heel duur om te laten maken. En de verzekering vergoed niks. Bij mij dan tenminste.

Telefoonhoesjesstore

Die hoesjes bieden over het algemeen een goede bescherming voor je telefoon. Dan moeten ze er wel om zitten natuurlijk. Dat was bij mij laatst niet zo. En toen liet Yuren ‘m vallen. Niet handig. Daarom wil ik voor mijn werktelefoon wel per se een fijn iPhone 6 hoesje. Een mooie. Eentje die lekker opvalt. Niet dezelfde als voor mijn privé iPhone, want dan raak ik in de war.

Het was best nog een klus om iets naar mijn zin te vinden. Er is zoveel keus overal. Ik wilde niet een standaard effen kleur. Ik wilde iets hips. Iets moois. Met een gaaf patroon. Ik vond uiteindelijk iets leuks bij Telefoonhoesjestore.nl.

Het was best lastig kiezen. Zoveel keus! Ging ik voor roze, wit, geel of blauw? Wilde ik de ananassen, de uiltjes, iets met bloemen of iets heel anders? Uiteindelijk koos ik. Maar ik ben benieuwd… Welke zou jìj kiezen?

Ze verkopen er trouwens ook leuke LG G3 hoesjes.

uil LG G3 telefoonhoesje

Banner-gesponsord-product

 

Vorig artikel11 boeken die je kunt gebruiken bij de seksuele voorlichting
Volgend artikelElke dag (en nacht!) naar het strand: een eigen strandkamer
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in