We want more van de Telefoonhoesjestore

Op mijn nieuwe werk is het allemaal heel goed geregeld. Al in de eerste week kreeg ik een nieuwe laptop en iPhone 6. Ideaal! Ik kan al mijn afspraken nu synchroniseren met de agenda in de laptop en zelfs mijn privé agenda kan ik er aan hangen. Ik word er blij van.

Moest ik wel weer op zoek tussen de telefoonhoesjes. Ter bescherming van het retina scherm. In mijn eigen iPhone 6 viel laatst een barst. Dat is heel duur om te laten maken. En de verzekering vergoed niks. Bij mij dan tenminste.

Telefoonhoesjesstore

Die hoesjes bieden over het algemeen een goede bescherming voor je telefoon. Dan moeten ze er wel om zitten natuurlijk. Dat was bij mij laatst niet zo. En toen liet Yuren ‘m vallen. Niet handig. Daarom wil ik voor mijn werktelefoon wel per se een fijn iPhone 6 hoesje. Een mooie. Eentje die lekker opvalt. Niet dezelfde als voor mijn privé iPhone, want dan raak ik in de war.

Het was best nog een klus om iets naar mijn zin te vinden. Er is zoveel keus overal. Ik wilde niet een standaard effen kleur. Ik wilde iets hips. Iets moois. Met een gaaf patroon. Ik vond uiteindelijk iets leuks bij Telefoonhoesjestore.nl.

Het was best lastig kiezen. Zoveel keus! Ging ik voor roze, wit, geel of blauw? Wilde ik de ananassen, de uiltjes, iets met bloemen of iets heel anders? Uiteindelijk koos ik. Maar ik ben benieuwd… Welke zou jìj kiezen?

Ze verkopen er trouwens ook leuke LG G3 hoesjes.

uil LG G3 telefoonhoesje

Banner-gesponsord-product

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in