Webshop van jijwel

Leuke kinderkleding zoeken is niet moeilijk, maar om samen met je kind naar de winkel te gaan om daar alles te passen kan daarentegen wel heel moeilijk zijn. Dat getreuzel in die hokjes en als moeder moet je vaak op te veel dingen letten, gaat het passen goed? Wat doet je andere kind? Of je hebt een baby mee die begint te huilen. Online bestellen en thuis rustig passen is daarom veel makkelijker. Bij Jijwel heb je een ruim assortiment kinderkleding van verschillende merken. Je kan heel makkelijk zoeken per categorie. Alle sfeer foto’s op de website linken door naar een flickr account. Zo krijg je een goed overligt, en zie je goed hoe de kleding valt bij de kids.

Een leuk extraatje aan de webshop van Jijwel is dat je een account kan aanmaken met leeftijd en foto van je zoon of dochter. Hierbij heb je makkelijk contact, en de redactie van Jijwel is erg klantvriendelijk gericht.

Je kan heel eenvoudig kleding bestellen en hier zitten geen verzendkosten aan verbonden! Persoonlijk bestel ik dan sneller even een shirtje. In plaats van gelijk 5 dingen bestellen omdat je niet steeds verzendkosten betaald. Hier komt dan vaak toch niet van. Tip! Er is een pagina met kadotips voor jong en oud! Want Jijwel heeft niet alleen kleding ook accessoires.

Jijwel heeft een speciale kortingscode voor alle Hip & Hot bezoekers.  Vul bij je bestelling de code: jijwel . En je krijgt 10% korting op je bestelling! Deze code is geldig tot 16 april 2011.

Vorig artikelIlse Jacobsen laarzen
Volgend artikelStijlvol boxkleed
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in