Scheurkalenders voor kinderen

lees liever scheurkalenderBij ons is het traditie geworden om de kinderen met oudjaar een scheurkalender cadeau te doen. Meestal blikken we terug op het jaar en leg ik ‘s avonds als verrassing een ingepakte scheurkalender op de borden voor we gaan eten. Voor iedereen probeer ik een kalender te vinden die bij diegene past. Ze hebben er het hele jaar plezier van. Soms hangen ze ‘m op de wc, soms in hun eigen kamer. In deze blog laat ik zien wat de leukste scheurkalenders voor kinderen zijn voor het nieuwe jaar 2021.

Lees ook: Free printable kalender

Scheurkalenders voor kinderen

Wij hebben natuurlijk 4 kinderen en zo vinden we het leuk om een leuke scheurkalender bij hen op de wc boven te hangen. Dit jaar hadden we de leeskalender, die erg leuk was. Er stonden allerlei grappige leesweetjes en tips op. Met name Yuren was er erg enthousiast over. Dit jaar twijfel ik nog een beetje, misschien koop ik voor ieder kind wel een eigen kalender. De LeesLiever kalender overweeg ik sowieso, want we hebben er dit jaar van genoten!

Scheurkalender Donald Duck

De scheurkalender van Donald Duck is er eentje die heel veel kinderen leuk zullen vinden. Elke dag een vrolijke strip met veel humor, moppen en nieuws uit de Duckstadkrant. Voor Donald Duck fans is deze scheurkalender een echte musthave!

Scheurkalender Donald Duck

De Quest Junior Scheurkalender

Geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 7 is de Quest Junior Scheurkalender. Een populaire kalender die ieder jaar weer in veel huizen hangt. Dat is natuurlijk niet voor niks: deze kalender maakt je elke dag een beetje slimmer, maar ook vrolijker! Op elke pagina vind je iets leuks. Denk aan puzzels, moppen, proefjes, knutseltips, dieren, slimme vragen met antwoorden en nog veel meer! Iedere dag heeft een zelfde soort thema, zodat je bijvoorbeeld in het weekend altijd lekker kan puzzelen, op zondag iets kan doen, een proefje bijvoorbeeld, enz.

scheurkalender quest junior

De allerleukste voetbalvragen scheurkalender

Voetbalfans kunnen hun voetbalhart ophalen met deze scheurkalender vol voetbalvragen. Vol voetbalfacts waar die je moet weten als je van voetbal houdt. Een topcadeau dus voor de kleine voetballertjes. Dat ze kunnen lezen is voor deze kalender wel belangrijk.

scheurkalender voor kinderen voetbal

 

KIJK scheurkalender

Voor de wat oudere kinderen is een KIJK scheurkalender leuk. Deze staat vol wetenswaardigheden die vooral tieners en pubers zullen aanspreken. Ook volwassenen vinden het vaak leuk om te lezen. Elke dag een historische gebeurtenis en daarnaast prikkelende en verrassende feitjes uit de wereld van wetenschap en technologie.

Kijk scheurkalender

Sudoku kalender

Voor kinderen die van puzzelen houden, in het bijzonder Sudoku’s, is deze kalender een topper. Hij is eigenlijk leuk voor het hele gezin, maar het niveau van de kalender is ook voor wat oudere kinderen acceptabel en uitdagend. Met het hele gezin elke dag een puzzel is best leuk.

Sudoku scheurkalender

Moppen scheurkalender

Ik ken eigenlijk geen kinderen die niet kunnen gieren en brullen om moppen. Nog liever vertellen ze een mop tegen papa, mama, de juf op school of hun vriendjes. Met de Moppen scheurkalender kunnen ze dat iedere dag doen. Eerst even hysterisch lachen als ze ‘m zelf lezen en dan de hele dag aan iedereen vertellen die ze tegenkomen. Het wordt een zwaar jaar… 😉

Moppen scheurkalender

 

 

Vorig artikelDe leukste kerstjurkjes
Volgend artikelScheurkalenders voor het nieuwe jaar
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in