Meer dan 25 x leuk cadeau voor een zwemdiploma

Kaart zwemdiploma meisje donkere haren Kapitein KalkMijn jongste dochter ging afzwemmen voor haar A diploma en ik wilde haar graag een cadeautje geven. Wat is nou een leuk cadeau voor een zwemdiploma? Ik ging op zoek naar cadeautips voor het afzwemmen en vond een heleboel leuke ideeën die ik graag met jullie deel. Als je ook een kind hebt dat zijn of haar zwemdiploma haalt, of misschien een neefje, nichtje, kleinkind of vriendinnetje, dan kun je in deze lijst met cadeaus voor een zwemdiploma vast wel iets geschikts vinden. Vergeet ook niet deze leuke zwemkaart erbij te doen! 

Lees ook: Cadeautips voor jongens van 8 jaar

Leuk cadeau voor een zwemdiploma

Je kunt natuurlijk ieder random cadeau geven als een kind een zwemdiploma haalt. Iets wat je kind al heel lang graag wil hebben bijvoorbeeld. Maar ik vind een leuk cadeau voor een zwemdiploma juist ook iets wat een link heeft met zwemmen, het zwembad, de zee of in ieder geval water. Qua prijs kun je het zo gek maken als je zelf wil natuurlijk. Wij zijn gegaan voor nummer 3, want ik wilde het zelf bij een kleinigheidje houden. Ik ken echter ook mensen die groot uitpakken, dus ik heb de tips divers gehouden. Zo kwam ik tot de volgende lijst met tips om cadeau te doen na het afzwemmen.

 1. playmobil thema zwembad
 2. Lego thema zwembad
 3. Lego Friends zwemkubus
 4. zeemeerminstaart
 5. boekje over afzwemmen
 6. een nieuw badpak of een nieuwe zwembroek
 7. een mooi badlaken of een hammamdoek
 8. een zwemtas om je natte zwemspullen in mee te nemen
 9. snorkelspullen
 10. een waterdicht horloge
 11. een onderwatercamera
 12. een grote opblaasbare zwemband om op te dobberen
 13. een luchtbed
 14. zwembad voor in de tuin
 15. ketting met zeemeermin
 16. Snoeptrommel hoera je zwemdiploma!
 17. button “Ik heb mijn zwemdiploma gehaald” 
 18. Om op te sturen: doosje met haaien en een kaart
 19. reep chocola zwemdiploma
 20. 3D pop up kaart dolfijn
 21. kinderrugzakje voor zwemspullen met zeemeerminnen
 22. zwemmende smurf
 23. badeendjes
 24. staafjes en ringen om op te duiken
 25. zwembril
 26. zwemvinnen voor je handen
 27. surfplank
 28. spel eendjes vangen

Leuk cadeau voor een zwemdiploma

Vorig artikelLeuke cadeaus voor meisjes van 16 jaar
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #423
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in