Wereldse Kinderliedjes

Mijn dochter houdt van muziek. Ze zingt en danst de hele dag en zegt ook altijd dat er heeeeel veel liedjes in haar hoofd zitten. Wij draaien veel kindermuziek. Goed voor de woordenschat, goed voor de muzikale ontwikkeling goed voor de motoriek als ze erbij dansen. Mijn dochter kent het hele K3 repertoire uit haar hoofd, maar ook alle oud-hollandse kinderliedjes schud ze zo uit haar mouw. Recent werd ik getipt over de nieuwste cd met Wereldse Kinderliedjes van Nurlaila Karim. Ja ja, een heuse musicalster is aan de slag gegaan met een bonte verzameling van de mooiste kinderliedjes uit alle werelddelen. Deze heeft zij vertaald, passend in deze tijd, maar wel met de nostalgie van vroeger. Het resultaat? Een heerlijke cd die menig kind zal aanspreken. Hier is de cd in elk geval aardig grijs gedraaid de afgelopen week. Duidelijk met veel plezier gemaakt, afwisselend en rustgevend. Heel geschikt om te draaien als kindjes lekker aan het spelen zijn bijvoorbeeld.

Wil jij deze cd winnen? Dat kan! Je moet dan wel even antwoord geven op de volgende vraag: hoe heet het 9e liedje op de cd? Geef je antwoord door via dit formulier. Uit de juiste antwoorden worden 3 winnaars getrokken die de cd Wereldse Kinderliedjes thuisgestuurd krijgen. Kun je zo lang niet wachten? Via de website bestel je de cd heel gemakkelijk! Deze actie loopt tot 15 april 2010.

Vorig artikelLily-Balou babydekentjes
Volgend artikelPyjama’s & more
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in