Lily-Balou babydekentjes

Ik schreef al eerder over Lily-Balou, je haalt er namelijk superhippe draagdoeken vandaan en daar moet ik me snel ook weer eens in gaan verdiepen. Ik heb er al 2, maar met een nieuwe baby zou ik er best nog eentje bij willen hebben. Je wordt gewoon hebberig als je zwanger bent, het is niet anders… Maar, Lily-Balou heeft een nieuw product in het assortiment wat ik al in huis heb, en dat kan ik echt iedereen aanraden. Het Lily-Balou dekentje. Zoooo zacht! Echt heerlijk voor je baby om in te liggen. De buitenkant heeft een hip motiefje met vrolijke kleurtjes, aan de binnenkant vind je het zachtste vachtje ooit. Ik had bij mijn dochter een Lodger, wat overigens prima voldeed, maar over dit dekentje ben ik nog enthousiaster. Heerlijk om je kindje in te wikkelen voor tijdens de borstvoeding, handig om je kindje op te leggen als je ergens op bezoek bent en leuk om te gebruiken in het ledikantje of de kinderwagen. Enorm multifunctioneel! Kijk gauw op de site van Lily-Balou voor de gebruiksmogelijkheden en de hippe patroontjes. Absoluut z’n geld waard, dit leuke Lily-Balou babydekentje!

Dus, is er bij jou een baby op komst, of ken je iemand die een kindje krijgt en zoek je nog een origineel kraamcadeautje wat zeker in de smaak zal vallen? Dan moet je echt even naar Lily-Balou voor dit ontzettend fijne en multi-functionele babydekentje! Als je via overschrijving betaalt en je vult de code hiphot in, dan krijg je bovendien 5 euro korting! (ook op de draagdoeken trouwens)

Vorig artikelOp Stap
Volgend artikelWereldse Kinderliedjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in