MobileMobile
Home Winkel Creatief Kitpas gekleurde schoolbordkrijtjes

Kitpas gekleurde schoolbordkrijtjes

 13.50

Uitverkocht

Artikelnummer: 95960 Categorie:

Beschrijving

Het Japanse merk Kitpas heeft naast de hoogwaardige raamkrijtjes ook gekleurde schoolbordkrijtjes. Het is een mooie set van 12 krijtjes in heldere kleuren. Het leuke is, deze Kitpas gekleurde schoolbordkrijtjes worden gemaakt van schelpenresten! De schelpenresten die bijvangst zijn bij de visserij worden verpulverd tot een fijn poeder. Dit poeder mengen ze met calcium carbonaat om zo een geheel natuurlijk kalkproduct te krijgen met een zeer zachte textuur. Dit zie je bij haast geen enkel andere krijtsoort! Prachtig dus om mee op een schoolbord mooie tekeningen te maken, maar ook te gebruiken als stoepkrijt. 

Lees ook: Stoepkrijten voor opa en oma

Kitpas gekleurde schoolbordkrijtjes

Door de zachte structuur zijn deze krijtjes heel fijn om mee te werken. Dit merk je ook direct aan de kinderen, ze zullen veel langer en vaker gaan krijten dan voorheen. Zo werkt dat vaak: als je kwalitatief goede materialen aanbiedt, hebben kinderen vanzelf meer lol in het kleuren en tekenen en zullen ze hun creativiteit verder ontwikkelen. Ik ben zelf heel enthousiast over de Kitpas gekleurde schoolbordkrijtjes, vandaar dat ik ze ook heb ingekocht voor de webwinkel. Mijn kinderen krijten er ontzettend graag mee! 

Wat kun je doen met deze stoepkrijtjes en schoolbordkrijtjes?

Naast dat kinderen natuurlijk heerlijk kunnen kleuren op een mooi schoolbord of de stoep, kun je ze ook opdrachten geven. Er zijn heel veel leuke opdrachten te bedenken met schoolbordkrijtjes. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een vlakkentekening met washi  tape. Deze kleuren ze in, daarna halen ze het tape weg en houd je een mooi kunstwerk tegen. Regenbogen kleuren. Boterkaaseneieren. Jezelf omtrekken en leuke kleren aan geven. Een autoweg tekenen en met je auto’s erop spelen. Een levend schilderij maken. Een speurtocht tekenen. Een rijk gedecoreerde hinkelbaan. Twister. En nog veel meer leuke dingen!

Art Chalk Rikagaku
EAN: 4904085180458

kitpas schoolbordkrijtjes in doosjes

 

Andere suggesties…

Hip & Hot - blogazine